ANTALYA / KONYAALTI - Konyaaltı İlkokulu

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

"Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda
Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda,
İstiklal uğrunda, namus yolunda
Can veren Mehmed’in yattığı yerdir."

18-03-202418-03-202418-03-2024

Okulumuzda öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen programda Türk Tarihine “Çanakkale Geçilmez!” sözünün altın harflerle yazıldığı 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yılını kutlamanın ve vatan için canlarını seve seve veren, bir kahramanlık destanı yazan şehitlerimizi anmanın gururunu ve onurunu yaşadık.

Çanakkale'de savaşmayı değil, ölmeyi emreden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de, vatan topraklarının dört bir yanından gelerek canlarını feda eden ve Çanakkale'yi geçilmez kılan yüz binlerce isimsiz kahramanı da unutmadık, unutmayacağız. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde kahramanlıklarla dolu aziz hatıralarınız önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor, sizleri şükranla anıyoruz.

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 12:22 - Görüntülenme: 41